SADELINPASSNING

Sadelinpassning – Det viktigaste

Sadeln ska vara bra och bekväm för både dig som ryttare och för hästen. Annars kan den göra mer skada än nytta. Alla ryttare och hästar är olika. Dessutom ändras kroppen med tiden. Med en sadelinpassning från en godkänd Sadelinpassare kan du vara säker på att du har rätt sadel för dig och din häst.

Jag, Lena Hedman, är godkänd Sadelinpassare och har arbetat med det sedan 2003. Hos mig kan du prova ut en ny eller begagnad sadel, eller få hjälp med hur er nuvarande sadel passar och kan behöva justeras. Sadeln påverkar allt inom ridningen! Därför håller många med om att sadelinpassning är en av de viktigaste investeringarna för både ny och erfaren.

Jag samarbetar med en auktoriserad sadelmakare: Nicklas Larsson från Svenljunga Sadelmakeri. Tillsammans med honom kan vi stoppa om er sadel eller göra andra justeringar så att den blir perfekt. Han kan anpassa en ny eller begagnad sadel så att passformen blir rätt för just dig och din häst.

Du kan komma till mig med din häst, eller så kommer jag till er.

Ring mig: 0737-63 49 90 för att boka tid eller mer information. (Du kan också skicka ett meddelande med din mail under ”Kontakta oss”, så svarar vi dig så snart vi kan!)

Kostnad för sadelinpassning:

I butiken: 300kr/ häst.

Hos kund: 600kr/häst + 30kr/mil i reseersättning.

Konsultation i butik: 100kr. Du provar sadlar själv.

Vid köp av ny sadel i butiken dras provavgiften av på sadeln!

Vi ger er även ett gratis schabrak vid köp av ny sadel och 10% rabatt på sadeltillbehör!